Magazin

Devica i Jarac

07.09.2020

Devica i Jarac


Oba partnera se odlično uklapaju u ovu vezu, jer su slične naravi i temperamenta.To je rezultat činjenice da se radi o dva zemljana znaka.

Veoma dobro se razumeju i imaju stalno komunikaciju koja se odvija bez napora. Praktični su, ozbiljni, sistematični i vredni. Okupljeni su oko zajedničkih poslova, pomažu i dopunjuju jedno drugog. Bave se ekonomijom, prirodom, zemljom i svim drugim stvarima od zajedničkog interesa. Kuća, porodica i deca su im osnova oko koje se sve vrti. Oboje imaju kritički i realan odnos prema životu. Nisu previše društveni i najčešće su dovoljni jedno drugom. Životni problemi i teškoće ih samo još više približuju i vezuju zajedno.

Seksualna veza je takođe harmonična, iako oboje nisu neki erotski sladokusci, pre bi se reklo da su askete po tom pitanju. Seksualni kontakti započinju ne spontano, već po unapred smišljenom rasporedu i odvijaju se po standardnom scenariju. Sve je vrlo konvencionalno i više liči na dužnost nego na zadovoljstvo. Eventualni posmatrač sa strane bi imao utisak da prisustvuje nekom obredu, a ne ljubavnoj igri. Video bi samo dim, a ne i vatru. Ali najvažnije je da su oni sami zadovoljni.

Neharmonični aspekti između vladara oba znaka, Merkura i Saturna, ne mogu mnogo da iskomplikuju ovu racionalnu, stabilnu i prirodnu vezu.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem