Magazin

Bik i Vodolija

07.09.2020

Bik i Vodolija


Zemlja i vazduh, ili bolje rečeno, nebo i zemlja. Ova dva znaka teško mogu naći zajedničke interese koji bi favorizovali njihovu vezu.

Vazdušna Vodolija je usmerena na svet ideja, dok je Bik vrlo prizeman, sav od realnosti i praktičnosti. S druge strane oboje su vrlo rigidni i nepopustljivi. Na njih je gotovo nemoguće izvršiti ozbiljniji spoljašnji uticaj. Tako ostaju svaki u svom ataru, bez veće želje da se približe jedno drugom. Bik je štedljiv i prikuplja kao mrav, pa makar ni ne uživao u plodovima svoga truda, a Vodolija je poznata kao rasipnik i neumereni trošadžija. Ko to može harmonizovati? Prvi je tvrdokoran i konzervativan, a drugi lakouman i ekstravagantan.

Naravno da postoje stvari koje ih zajednički privlače i prema kojima oba partnera osećaju naklonost. To je pre svega veselje, muzika, društvo i naravno deca. Pitanje je samo da li će se veza opšte održati da dođe do formiranja zajedničkih interesa.

U seksu takođe nema slaganja. Ni po temperamentu ni po taktu, te on ne može biti sigurno oslonac veze. Zato često moraju tražiti popravni sa strane (zbog toga se ni jedna ni druga strana mnogo ne uzbuđuju).

Potrebno je da postoje posebna slaganja među planetama oba partnera, pa da zajednička veza opstane i uspe. U slučaju planeratnih aflikacija veza puca pre nego što se i uspostavila. Ipak, povremeno se javi izuzetak koji potvrđuje pravilo: jaka i stabilna veza Bika i Vodolije.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem