Magazin

Devica i Devica

07.09.2020

Devica i Devica


Nekad se kaže da se isto rastvara u sličnom. Da li je uvek baš tako. Kada su dve Device u pitanju, onda je jasno da između njih postoji velika sličnost u mnogim stvarima.

One su nenametljive, povučene, odmerene i iznad svega racionalne. Postoji puno zajedničkih stvari oko kojih se mogu okupiti. Obaveze na poslu, obaveze u kući, dešavanja u društvu, sve to zajednički analiziraju i usaglašavaju. Isto tako se i međusobno stalno analiziraju, previše se bave sitnicama, ali to njima uopšte ne smeta. Device nekad sitnice smatraju najvažnijim stvarima u životu. Dakle dve Device spajaju čak i sitnice. Njima nije potrebno mnogo da bi bile zadovoljne.

Seks nije bog zna kakav, ali to im ne smeta. Nakon ljubavne igre posvećuju se drugim stvarima. Za njih ona ubrzo postaje bračna obaveza koju uredno ispunjavaju, bez ambicija da od toga prave spektakl. Vezi između dve Device zaista nije potrebno mnogo da bi opstala i bila dobra, po njihovom mišljenju.

Šta bi o kvalitetu veze rekli ostali, to je sasvim drugo pitanje. No o ukusima ne vredi mnogo raspravljati.

Opasnost za vezu leži ako njihov zajednički vladar, Merkur, ima loše planetarne aspekte. Tada se njihovi odnosi hlade, gubi se međusobno razumevanje i pretvara se u kritizerstvo. Na erotiku ni ne pomišljaju i veza sama od sebe na miran način nestaje.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem