Magazin

Devica i Vodolija

07.09.2020

Devica i Vodolija


Dva raznorodna znaka, zemljani i vazdušni, ne bi trebalo da očekuju ništa posebno od uzajamne veze.

Razlike među njima su dosta velike i ako veza nije podržana sa dobrim planetarnim aspektima, bolje je i da ne započinje.

Devica i Vodolija mogu biti jedno drugom dosta zanimljivi u početku. Oba znaka su intelektualna i tu se dobro mogu uklapati. Nalaze se na polju filozofije, umetnosti, društvenih reformi, nauke itd. Devica je analitična, a Vodolija inventivna, pa su interesantni jedno drugom.

I u erotskom smislu oni se mogu međusobno zaintrigirati. Erotski doživljaj im je sasvim prijatan. No sve to dosta kratko traje i nema snagu da održi vezu. Pogotovo što ni Devica ni Vodolija nisu neki veliki poznavaoci emocija. Nikako ne uspevaju da srede svoje emocije i kroz vezu da postignu emocionalno zadovoljenje i sigurnost.

Postojanje loših planetarnih aspekata između vladara Merkura i Urana je siguran znak da veza ne može uspeti. Sve što se između njih dešava neumitno vodi ka raskidu. Može doći i do psihičkih problema na njihovoj međusobnoj relaciji, pa i do mentalnih problema kod jednog od partnera. Konačan epilog toga je bukvalni slom veze.

Dešava se i da jedan partner potpuno promeni svoje ponašanje i izgubi svaki interes za zajednički život. I tada je raskid neminovan.

Dobar aspekt Merkura i Urana može održati vezu, ali ona ne uspeva da ode dalje od nekog proseka.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem