Magazin

Blizanci i Ribe

07.09.2020

Blizanci i Ribe


Veza koja nije lako održiva. Vazdušni i vodeni znak imaju puno razlika u karakteru i temperamentu.

Blizanci su brzi, nemirni i upućeni na dnevne, praktične stvari. Ribe su spore, mirne, povučene i religiozne. Prvi partner je površnih emocija, dok je drugi dubokih osećanja.

Erotski kontakt je nepotpun. Različito ga zamišljaju i doživljavaju. Brzine su im različite. Blizanac bi već završio, a Riba se još nije ni opustila. Tu ne mogu tražiti uporište za svoju vezu. Potrebno im je puno strpljanja da se usaglase i ostvare kakav - takav seksualnii kontakt. Blizanac najčešće za tako nešto nema vremena i nerava. Riba zna da trpi, pa je spremna i da se žrtvuje. Ukoliko je ona žensko, neke šanse za opstanak veze i postoje.

Ni u ostalim sferama života nemaju previše zajedničkog. Pažnje su im usmerene na različite strane i teško je to usaglasiti. Kada su i okupljeni na zajedničkom poslu nalaze se na sasvim različitim talasnim dužinama. Sve to postaje zamorno i jalovo. Riba pokušava da stvar izgladi, ali Blizanac je već odjedrio dalje.

Potrebne su izuzetno jaki povoljni planetarni aspekti da bi ova veza preživela. U suprotnom slučaju to nije moguće.

Ipak ovaj spoj nije unapred osuđen na propast. Ima primera da i pored svih razlika veza biva uspešna i u potpunosti zadovolji obe strane. No, to su izuzeci koji potvrđuju pravilo.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem