Magazin

Rak i Ribe

07.09.2020

Rak i Ribe


Dva vodena znaka sa puno sličnosti.

Oboje su veoma osetljivi i imaju snažna osećanja. Njihova veza ima jak psihički karakter i predstavlja najčešće školski primer duhovne platonske veze. Sve što se sa njima i oko njih dešava doživljavaju veoma snažno

Seksualni odnos je takođe više duševne nego fizičke prirode. Ljubavna predigra ima glavnu ulogu. Ona je polagana i meka, izaziva bujicu emocija i posebno stimuliše oba partnera. Sam koitus nije bog zna kakav, bar posmatrano spolja, ali ih ispunjava i oni su zadovoljni svojim ljubavnim životom.

Osnov njihove veze je drugarstvo i razumevanje. Spremni su da se žrtvuju jedan za drugog, pomažu se međusobno i vremenom psihička veza među njima jača. Ponekad toliko postanu vezani, da gubitak jednog partnera potpuno uništi i drugog. Imaju bezbroj dodirnih tačaka. Tradicija, religija, porodica, socijalni problemi. Žive u svom romantičnom i tajanstvenom svetu koji nekad nema realnu vezu sa stvarnošću.

Harmoničan odnos između njihovih planeta vladara, Meseca i Neptuna, činu vezu definitivno neraskidivom i sasvim jedinstvenom. Loš aspekt, međutim, ima veoma snažan negativni uticaj, jer su oba znaka hipersenzualna. On može dovesti do poremećenih duševnih kontakata u kojima se potpuno izvitopere sve vrednosti koje krase vezu ova dva znaka. Posledice mogu biti veoma loše i dramatične.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem