Magazin

Devica i Ribe

07.09.2020

Devica i Ribe


Dva znaka koji imaju sasvim suprotne položaje na Zodijaku, ali koji mogu predstavljati dobru kombinaciju.

Najpre reč je o zemljanom i vodenom znaku, a kao što znamo zemlja i voda idu zajedno i neophodni su jedno drugom. Zemlja nosi vodu, drži je i na svojoj površini i u utrobi. Voda daje zemlji život i svrhu, čineći je plodnom. Baš tako je i sa Devicom i Ribom.

Njih spajaju vrlo intimne duhovne veze i potpuna suprotnost njihovih karaktera. Devica zahteva i poštuje red, argumente, planira i vrlo je organizovana. Ribe su sklone ka haosu, intuitivne su i reaguju vrlo instiktivno. Devica misli da može pobediti argumentima, ali joj neuhvatljiva Riba stalno isklizne. Na taj način se između njih uspostavlja neophodna ravnoteža u kojoj je svakom omogućeno da ostane dosledan sebi, a zajedno predstavljaju jednu celinu, jedan svet za sebe.

Njihov intimni život je za okolinu gotovo nečujan, ali je vrlo bogat i neverovatno ispunjen interesantnim detaljima. Vole da istražuju i na duhovnom i na erotskom planu. Seks im je inspirativan i ima emocionalnu podlogu. Trude se da zadovolje partnera u svakom pogledu i to im polazi za rukom. Seks nije žestok i urnebesan jer njihove prirode to ne traže i ne daju, ali je karakterističan i originalan. Sličan odnos imaju i na ostalim poljima njihove veze.

Spremni su da se žrtvuju jedan za drugog i vrlo su vezani. Međusobni neharmonični aspekti njihovih planeta vladara, Merkura i Neptuna, mogu da otežaju ovu vezu, ali oni to sve znaju da istrpe i da pronađu dovoljno jake spone da veza opstane.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem