Magazin

Jarac i Škorpija

07.09.2020

Jarac i Škorpija


Vodeni i zemljani znak. Voda zna da breg roni, ali se stena jedina može odupreti vodenoj bujici. Ova dva snažna i ozbiljna znaka deluju sasvim različito, ali mogu dobro ići u paru.

Škorpion je veoma emotivan, dok Jarac emocije nikad ne stavlja u prvi plan, pa ipak između njih postoji nešto što bi se moglo nazvati emotivna ravnoteža. Jarac štiti i ne izaziva emotivnog Škorpiona, a za uzvrat on Jarcu toleriše emotivnu hladnoću.

Seks nije vrhunski, nema vatre. Ali su tu zato mnoge druge teme. Zajednički vole da istražuju, otkrivaju i rešavaju probleme koji su pred njima. Njihov odnos ima više elementa obostrano korisnog savezništva i drugarstva, nego erotike i emocija.

Oba partnera su snažne i čvrste ličnosti i u svemu su vrlo istrajni. Zato pronalaze dovoljno osnova da čuvaju i neguju svoj odnos. Izbegavaju međusobni konflikt jer znaju da će u njemu obe strane biti ranjene i da pravog pobednika neće biti. Svoje obaveze korektno izvršavaju i redovno uspevaju da stvore dobru materijalnu osnovu u svom braku.

Ukoliko su njihovi vladari, Mars i Saturn, u dobrom međusobnom položaju veza opstaje i oni su njome zadovoljni. Uspevaju da podese sebe na istu talasnu dužinu i toga se drže. Loš odnos planeta vladara najčešće znači da veza ne stiže ni da uplovi u ozbiljnije vode.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem