Magazin

Jarac i Jarac

07.09.2020

Jarac i Jarac


Oba partnera su jake ličnosti, ambiciozni i vredni. Vrlo su pragmatični i okrenuti dnevnim stvarima, tako da im erotski život nije na prvom mestu. Ne mogu jedno drugo uzbuditi i stimulisati, pa je seks bez enrgije i žara. Pre bi se reklo da je to za njih rutinsko obavljanje bračne obaveze nego polje zajedničke intimnosti i izvor zadovoljstva. Kod milovanja su uzdržani, čak nespretni, a poljubci su više iz poštovanja nego iz strasti. Ipak su oni time zadovoljni i verni jedno drugom. Erotska kolotečina nije kod ovoga dueta nikad predmet oko koga bi se mogli zakačiti i raspravljati.

U ostalim sferama zajedničkog života situacija je mnogo bolja. Međusobno uspešno sarađuju i pomažu jedno drugom. Ekonomija im ide od ruke, a taj segment im je važan i ispunjava ih. Vezani su za svoje roditelje, porodicu, naročito decu. Sve u njihoj vezi podseća na tradicionalistički brak. Vode povučen život, nekad sasvim daleko od očiju javnosti, u kome nalaze svoj mir i smisao.

Pošto su oboje melanholični dešava se da jedan od partnera zapadne u depresiju. Tada mu drugi pomaže da izaće iz takvog stanja, i obrnuto.

Ako im je vladar znaka, Saturn, u dobrom položaju, to učvršćuje i osigurava brak. Loši aspekti ga čine još depresivnijim nego inače, ali njihova veza je definitivno vrlo stabilna.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem