Magazin

Vodolija i Ribe

07.09.2020

Vodolija i Ribe


Par od čije veze ne treba mnogo očekivati.

Vazdušni i vodeni znak se po mnogo čemu suštinski razlikuju. To se pre svega odnosi na temperament i karakter. Ta različitost prirode ih u početku može i privući, ali na duže staze ona dovodi do razlaza. Vodolija je nekonvencionalna i orijentisana na svoj intelekt. Ribe su povučene i svet oko sebe doživljavaju emotivno. Vodolija stalno žuri napred i trudi se da ostane na površini, a Ribe samo vrebaju da zarone u dubinu, jedino mesto na kome se osećaju sigurno. Njihova veza sadrži neku čudnu romantiku, ali je to više obmana nego stvarnost.

Erotski ostaju nedorečeni, seks neuredan, ponekad preteruju, a ponekad se izbegavaju. Nikad se ne zna kako i kada će početi, a pogotovo kako će se završiti.

Ambicije su im različite, a takođe i interesovanja. Pristup životu, da i ne pominjemo. I jedan i drugi partner su skloni naglim promenama raspoloženja, pa se retko dešava da su oboje istovremeno disponirani za zajedničke aktivnosti.

Sve to i može trajati neko vreme, ali na duže staze jako teško. Veoma se teško usaglašavaju, a plus toga za tako nešto nema živaca ni jedna ni druga strana.

Ako su im planete vladari, Uran i Neptun, u dobrom aspektu, onda postoje šanse da veza, kakva takva, opstane. U protivnom se lako razilaze.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem