Magazin

Ribe i Ribe

07.09.2020

Ribe i Ribe


Kombinacija dva ista znaka nudi prednosti, ali donosi i zamke. Sličnost karaktera i temperamenta može značiti pogodnost, ali i stalnu međusobnu konkurenciju.

Romantične Ribe ispunjene emocijama dolaze u iskušenje da zarone previše duboko, pa da se u tami ne mogu prepoznati. Ne mogu i ne pokušavaju da idu protiv svoje prirode kako bi se bolje uklopili u zajednički život.

Veza izgleda jača spolja nego iznutra. Iznutra mogu postojati obmane. Erotika nije uspešna u meri u kojoj oba partnera to očekuju i žele. Zato nije retkost da se potraži ispunjenje sa strane. Na sreću znaju da praštaju jedno drugom pa to nije dovoljan razlog za rastanak.

Činjenica je da njihova dobrota pomaže održanju veze. Bliski su im pogledi na život, nema ideoloških razlika niti sporenja oko tradicije. Međutim praktičnost im nije jača strana i pre ili kasnije oni se nađu u konkretnim problemima koje nisu u stanju rešiti na praktičan način. Problemi se ne rešavaju, ali se zato nagomilavaju. Jednog momenta oni jedini izlaz vide u raskidu veze.

Dobri aspekti njihovog vladara, Neptuna, ne znače nužno i očuvanje veze. Možda samo duže vreme mogu izbegavati rešavanje pravih problema i sebe obmanjivati. Loš aspekt Neptuna je vrlo opasan jer dovodi do velikih komplikacija i odlazak u haos.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem