Magazin

Ribe i Vaga

07.09.2020

Ribe i Vaga


Na prvi pogled ova dva znaka imaju sličnosti, iako pripadaju različitim grupama astroloških znakova, vazdušnim i vodenim.

Lako se zaljubljuju, kroz njih stalno struji bujica emocija, požrtvovani su.

Međutim Vagine emocije su površinske i nestalne, a Ribe imaju dubinske i konstantne emocije. Vaga je smirena i hladna i ne može da se snađe sa emocijama, dok su Ribe uzavrela reka sva satkana od emocija.

Zato se, nakon nekog vremena, preosetljive Ribe osećaju zapostavljenim, a nedovoljno energična Vaga iscrpljenom. Njihova veza ostaje u emotivnom i erotskom smislu nedovršena, ali se oni ne opterećuju time preterano.

Odnos između Vage i Ribe je veoma komplikovan u svim svojim segmentima. Između njih postoji saosećajnost i pomaganje. Vaga voli da za nju neko pati, a Ribe traže razloga da bi patile, tako da se oni nadopunjuju u tom pogledu. Oba znaka vole da se staraju o nekom, pomažu i trpe zbog toga. Opterećeni su svojim zdravstvenim stanjem, vole dobrotvorni rad i često su mu više posvećeni nego sopstvenim potrebama. Materijalna strana veze je najčešće zapostavljena i ne pridaje joj se neka posebna važnost.

U slučajevima kada između njihovih planeta vladara, Venere i Neptuna, postoji neharmoničan odnos, veza postaje previše zamršena i puca uz velike psihološke traume. Dobar odnos vladajućih planeta daje romantičnu i mističnu vezu ispunjenu platonskom ljubavlju.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem