Magazin

Ribe i Škorpija

07.09.2020

Ribe i Škorpija


Dva vodena znaka mogu dobro ići zajedno.

Temperamenti im se slažu, čulni su, intuitivni i najveći deo vremena provode u sferi svojih emocija. Početni kontakt je malo stidljiv, ali do intimnosti spontano dolazi. Seks dobar i ispunjen emocijama. Tokom ljubavne igre nisu istog ritma, ali to nadoknađuju dubinom doživljaja. Trude se da svoj erotski život obaviju velom tajanstvenosti, ali orgazam je redovna pojava. Škorpion zna i voli da zaroni do najvećih dubina gde mu Ribe otkrivaju svoj čarobni svet, svojstven samo njima samima. Jedino njegove najtamnije dubine uspevaju da ugase Škorpionovu večitu strast.

U ovoj kombinaciji Škorpion lakše izlazi na kraj sa zemaljskim stvarima. To čini hitro i odlučno kako bi što pre zaronio u magični svet Riba. Privlače ih i mnoge druge stvari, najviše tajanstvene i nedokučive prirode. Oni žive u svom sopstvenom svetu, koji ljubomorno čuvaju i ne dozvoljavaju da ništa pomuti njihov kompleksni odnos. Za svoju okolinu deluju vrlo tajanstveno.

Ukoliko između njihovih planata vladara, Marsa i Neptuna, postoji harmoničan odnos, onda je reč o veoma jakoj vezi, koja traje sa nesmanjenim intenzitetom. Čak i loš odnos vladara nije u stanju tako lako da okonča ovu prirodnu vezu. Ako do toga i dođe njihovi odnosi ostaju na neki način nezavršeni i nerazjašnjeni.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem