Magazin

Strelac i Ribe

07.09.2020

Strelac i Ribe


Vatreno - vodene kombinacije su retko uspešne.

Voda brzo ugasi vatru i pretvori je u dim, a vatra može samo kratko plamteti na površini vode.

Erotski život je nepotpun, ni predigra ni koitus ne ostavljaju neki utisak. Strelac ne može da podnese pasivnost Ribe, a ona ne uspeva da utoli svoje emotivne potrebe. Sve se brzo svodi na formalnost, a bogami potraži se i pomoć sa strane. Međutim, oboje se trude da budu pažljivi jedan prema drugom i izbegavaju nepotrebne sukobe. Ipak ne mogu uvideti smisao te svoje konfuzne i nepotpune veze.

Slično je i u ostalim područjima zajedničkog života. Većini stvari imaju sasvim drugačiji pristup. Riba je sposobna i spremna da trpi, Strelac je veoma fer i trudi se da takav i ostane, ali se bračni sukobi teško mogu izbeći.

Različitosti sa kojima se svakodnevno susreću vremenom čine svoje. Kasnije se raspravljaju oko svega i svačega i svako ostaje pri svome. Strelac pritiska osetljivi ego Ribe, a ona se njemu uspeva izmigoljiti i zamuti ionako složenu stvar.

U slučajevima kada između njihovih vladara, Jupitera i Neptuna, postoje povoljni aspekti, veza nekako može opstati. I tada nije to ono pravo, ali postoji neki faktor koji uspeva da održi brak. Najčešće su to deca. U varijanti kada između Jupitera i Neptuna nema aspekata ili ako su oni nepovoljni, veza puca i oni se razilaze.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem