Magazin

Vaga i Vaga

07.09.2020

Vaga i Vaga


Vrlo dopadljiv par.

Njihovi odnosi su vrlo uravnoteženi, pa na momente mogu biti i monotoni. Slažu se u mnogim stvarima, a naročito im je važno da okolina u njima vidi idealan par. Stalno koketiraju jedan sa drugim, prilaze međusobno na pažljiv i elegantan način.

Vole puno milovanje i poljupce, to očekuju za sebe i ponekad više traže nego što daju. Koitus usaglašen, bez viška strasti. Dosta su verni jedno drugom, ali se ipak dešava da ponekad naprave mali izlet sa strane jer vole da flertuju. To je obično bezopasno za njihovu vezu jer ga ne doživljavaju dublje od obične zabave.

Njihovi međusobni odnosi su vrlo uređeni. Sve mora biti na svome mestu i svakog trenutka se zna ko šta radi. Nezgoda je što i jedan i drugi partner vole da troše novac, naročito na lepe predmete, a ponekad i na beskorisne i bespotrebne sitnice.

Vole društvo i zabavu, igru i umetnost. Decu obožavaju pa se zajednički trude da im pruže sreću i radost.

Eventualne međusobne razmirice ljubomorno sakrivaju od očiju javnosti. Znaju da prigovaraju jedan drugom, ali znaju i granicu preko koje ne treba da prelaze.

Dobar planetarni aspekt njihovog vladara Venere daje vezi dodatnu lepotu i svežinu. Ako su njihove Venere u lošem međusobnom aspektu, veza postaje bremenita teškoćama, koje ne znaju svaki put da prebrode.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem