Magazin

Vaga i Škorpija

07.09.2020

Vaga i Škorpija


Veza ova dva susedna astrološka znaka nije predodređena na uspeh. Ali to ni u kom slučaju ne znači da ne može biti uspešna.

Vaga je dopadljiva Škorpionu jer ima elegantan stil i lake emocije, za razliku od njegove strasti i dubine emocija. Početno privlačenje među njima je snažno i u mladosti se oni veoma intenzivno doživljavaju. Tada im često nije ni neophodan koitus da dožive orgazam.

Kasnije se stvari komplikuju. Vaga voli da kritikuje i bez razloga, a Škorpion je zlopamtilo i ne obazire se na pokušaje Vage da ispravi situaciju. Vaga je takođe osetljiva na provokacije pa može da ode u ekstrem. Sve ovo nije lako uskladiti.

Za razliku od Škorpiona koji stalno traži uzbuđenje i dramatična zbivanja, Vaga teži stabilnosti veze i porodičnom miru. Zato se dešava da, vremenom, početno snažno privlačenje evoluira u sasvim različito shvatanje prirode njihove veze i njene budućnosti. Ako se desi da Vaga ima jednu ili više planeta u Škorpionu, ili da Škorpion ima planete u Vagi, tada veza bude dugotrajna i uspešna. Isto tako, ako su im vladari znakova, Venera i Mars, u harmoničnom odnosu, veza ima jaku erotsku podlogu i nije bez emocionalne prožetosti, pa zna biti vrlo uspešna.

U slučaju lošeg aspekta Venere i Marsa, imamo u vezi strast bez emocija pa je prognoza perspektivnosti veoma loša, a moguća je brutalnost i povrede.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem