Magazin

Strelac i Škorpija

07.09.2020

Škorpija i Strelac


Susret tajanstvenog vodenog i iskrenog vatrenog znaka. Susret dve različite strasti, komplikovane i neposredne.

Škorpion teži da Strelca u potpunosti veže za sebe, da se prosto stopi sa njim, dok Strelac želi veliki stepen nezavisnosti. Svako se bori za svoje pozicije i nadmetanje je neizbežno. Ova dva astrološka znaka dosta lako stupaju u međusobni kontakt, pa zatim u vezu.

U seksu se dobro slažu, koitus je dobar, orgazam čest. Škorpion istražuje neistražena polja Strelčevog erosa, a Strelac otkriva telesne draži Škorpiona. Ako bar jedan od partnera ima u znaku drugoga planete, privlačnost između njih je prosto magnetična.

Škorpion i Strelac su veoma različiti i nemaju baš puno toga zajedničkog, kao uostalom ni svi drugi međusobno susedni znaci u Zodijaku. Međutim ipak postoje zajednička interesovanja koja ih privlače. Naročito su to razgovori o velikim temama iz politike, filozofije, pravde, mistike itd.

Ukoliko između vladara ova dva znaka, Marsa i Jupitera, postoji harmoničan odnos, tada veza ima dobru prognozu. U tom slučaju se posesivnost Škorpiona i nezavisnost Strelca sreću negde na pola puta.

Ukoliko je veza između vladara neharmonična samo je pitanje vremena kada će neodoljiva seksualna privlačnost evoluirati u seksualnu mržnju.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem