Magazin

Vrsta nakita koja ide za venčanje

30.07.2020 Video

Ako ste rešili izazov pronalaženja savršene venčanice, sigurni smo da ponovo počinjete da razmišljate o tome kako da dodate svojoj venčanici savršen komad nakita. Moderan izgled svake mlade je vezan I za adekvatan nakit koji ona nosi.

A koji je to pravi izbor nakita?

Za razliku od vaše venčanice, nakit koji izaberete za svadbu možete ponovo nositi i posle zavšetka ceremonije venčanja.

Kako se većina mlada odluče da nose belu venčanicu, vaš nakit može biti finalni pečat vase ličnosti za veliki dan, koji u većini slučajeva odiše glamurozom.

Kada birate svoj nakit za venčanje, vodite računa da nakit sledi vašu venčanicu, a ne da se takmiči sa njom.

Nosite nešto što svakako ide uz vašu ličnost. To je pravi savet za izbor pravog nakita za venčanje.

Veoma je lako nositi previše nakita na dan venčanja, ali je najbolja ideja da odaberete jedan ili dva ključna komada koji će upotpuniti vašu venčanicu. Uglavnom se sve svodi na vaš lični ukus i ono zbog čega se osećate dobro. Ako vam je otvoren dekolte, onda je to najbolji početak za izbor nakita za venčanje. Ogrlice najbolje izgledaju sa otvorenim dekolteom. 

Moderne venčanice često sadrže detaljan vez ili ukrasni dekolte, pa nošenje ogrlice s ovakvim venčanicama može izgledati previše I sa mnogo detalja. Ovakve venčanice možete upotpuniti sa minđušama i narukvicama, jer ne želite da se vaš nakit nadmeće sa raskošnim detaljima haljine.

Halter vrat je primer dekoltea koji jednostavno ne ide uz ogrlice, ali izgledaju zapanjujuće sa minđušama.  Ako nosite venčanice koje nemaju izražen I otvoren dekolte, onda se opredelite za par ukusnih minđuša. U zavisnosti od vašeg stila, možete se odlučiti za klasične dijamantne ili biserne minđuše. I jedni I drugi su bezvremenski i mogu se nositi iznova i iznova, pa mislite na njih kao na investiciju. Ako želite da dodate neki detalj u boji vašem super izgledu, onda odaberite detalje od dragog kamenja.

 

Izvor:

www.jewelryshoppingguide.com

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem