Magazin

Šta pokloniti mladencima ako ste kum na venčanju?

14.06.2023

Ne kaže se za džabe “kum nije dugme” - kumstvo je u našoj tradiciji velika čast i odgovornost.

Kao kum, imate posebnu ulogu u venčanju mladenaca, a deo te uloge obuhvata i odabir savršenog poklona koji će simbolizovati vaše prisustvo i podršku.

S tim u vezi, u narednim redovima ćemo vam otkriti nekoliko ideja za poklone koje možete pokloniti mladencima kao kuma ili kum na venčanju!

#1 Ručni sat sa ugraviranom porukom

Ručni sat je ne samo koristan predmet, već i modni dodatak.

Razmislite o darivanju elegantnog ručnog sata sa ugraviranom porukom, kao što su imena mladenaca, njihov datum venčanja ili neka inspirativna poruka koja će ih podsećati na vašu podršku i lojalnost.

Prilikom kupovine satova, postoji nekoliko faktora na koje treba obratiti pažnju.

Muški satovi su obično veći od ženskih satova, njihov prečnik kućišta iznosi obično iznad 40 mm, dok se ženski kreću oko 28 mm do 36 mm.

Ukoliko kupujete ručni sat kumu, možete se odlučiti za čelične, titanijumske ili kožne kaiševe, sa dodacima kao što su hronograf, datumski prikaz ili dodatne funkcije.

Ako pak birate sat za kumu, preporuka je da se odlučite za model elegantnijeg dizajna, sa tanjim kućištima i više ukrasa kao što su dijamanti ili biserni detalji.

Pokloni za svadbu

#2 Personalizovani album ili okvir za fotografije

Složićete se sa mišljenjem da slika govori više od 1000 reči, a ovakav gest izlazi iz okvira već viđenog i daje poklonu pečat autentičnosti i originalnosti.

Fotografije su dragoceni deo svake uspomene, a personalizovani album ili okvir za fotografije pružaju priliku mladencima da čuvaju posebne trenutke sa venčanja.

Možete odabrati album sa urezanim imenima mladenaca ili rustični okvir sa zajedničkom fotografijom - ključno je da se motivi i dekoracija ukombinuju sa ukrasima u svadbenoj sali, kako biste upotpunili doživljaj.

Ovo će biti dugotrajan poklon koji će im pomoći da čuvaju uspomene na njihov poseban dan!

#3 Kutija za sećanja

Kutija za sećanja je predivan način da mladenci čuvaju sve dragocene uspomene sa venčanja.

Možete odabrati lepu i elegantnu kutiju sa njihovim urezanim inicijalima ili imenima, i unutra dodati nekoliko praznih kartica gde mogu zapisivati posebne trenutke, poruke ili zahvale.

Ova kutija će biti mesto gde će moći da čuvaju sve dragocene stvari kao što su pozivnice, slike, cveće ili neki mali suveniri koji će im evocirati uspomene na ovaj magičan datum.

#4 Romantično putovanje ili vaučer za wellness odmor

Ako želite da napravite poseban poklon za mladence, razmislite o romantičnom putovanju ili vaučeru za wellness odmor.

Ovo će im pružiti priliku da provedu neko vreme samo zajedno, opuste se i uživaju u početku njihovog zajedničkog života.

Bilo da je to vikend-putovanje u neki romantični grad ili opuštajući spa vikend, ovo će biti poklon koji će im ostati u sećanju zauvek.

Pariz je poznat kao grad ljubavi i idealna destinacija za romantično putovanje. Možete uživati u šetnji Senom, posetiti Eiffelov toranj, istraživati ​​lepote Montmartrea i posetiti svetski poznate muzeje kao što su Luvr i Muzej Orsay.

Venecija je jedinstven grad sa svojim kanalima, romantičnim mostovima i gondolama. Romantična vožnja gondolom kroz uske kanale je nešto u čemu parovi često uživaju. Takođe možete istražiti trg Svetog Marka, posetiti Baziliku Svetog Marka i uživati ​​u italijanskoj kuhinji.

Santorini je prelepo grčko ostrvo poznato po svojim belim kućama sa plavim krovovima i predivnim zalascima sunca. Ovde možete uživati ​​u šetnji po uskim uličicama Oie, posetiti prelepe plaže, poput Crvene plaže ili Plave pećine, i probati lokalnu hranu i vina.

#5 Umetničko delo ili skulptura

Ako su mladenci ljubitelji umetnosti, razmislite o darivanju umetničkog dela ili skulpture koja će biti posebna dekoracija u njihovom domu.

Odaberite nešto što ima poseban značaj za njih, bilo da je to apstraktna slika, slika njihovog omiljenog umetnika ili ručno izrađena skulptura koja simbolizuje ljubav i sreću.

#6 Vaučer za profesionalnu fotografiju

Kako bi zabeležili posebne trenutke svog braka, mladencima će biti dragoceno da imaju profesionalne fotografije. Razmislite o darivanju vaučera za profesionalnu fotografiju koja će im omogućiti da naprave predivne uspomene tokom njihovog putovanja zajedno.

Mogu odabrati datum i lokaciju po svom izboru i imati posebne trenutke zabeležene na kvalitetan i umetnički način.

Svaki od ovih poklona ima svoju jedinstvenu prednost i značaj. Ono što je važno je da odaberete nešto što je lično i da odražava vašu bliskost sa mladencima. Neka vaš poklon bude simbol vaše podrške, ljubavi i sreće za njihovu zajedničku budućnost.

Neka vam ovaj vodič bude inspiracija prilikom odabira savršenog poklona za mladence. Vaša pažnja i ljubav će biti najvredniji dar koji možete dati, a svaki dodatni poklon će samo ulepšati njihov poseban dan i stvoriti lepe uspomene za budućnost.

 

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem